Patronul WOOMB Internațional – Sfântul Arhanghel Mihail

Când au început Metoda Ovulației Billings, doctorii John și Lyn Billings și-au dedicat munca protecției Sfântului Arhanghel Mihail, deoarece acesta era îndrăgit de amândoi.

Toți cei implicați în această lucrare a trebuit să apelăm la mijlocirea lui de multe ori. Vă rugăm să vă rugați ca Sfântul Mihail să continue să mijlocească pentru noi pentru a ne asigura că Metoda Ovulației Billings va continua să ofere speranță și pace femeilor și cuplurilor de pretutindeni.

Ca un cadou pentru toți, includem un link către videoclipul care a fost redescoperit de la Conferința internațională a Metodei Ovulației Billings din 1978 din Melbourne pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a Humanae Vitae. Această Conferință a fost un catalizator pentru răspândirea Metodei în întreaga lume. Maica Tereza (acum Sfânta Tereza de Calcutta) a fost un orator principal. Banda originală a fost foarte zgomotoasă, dar datorită soțului învățătoarei de Metoda Ovulației Billings din Belarus, Alisa Ivanova, acum este mult mai ușor de ascultat.

Faceți clic pe acest link și bucurați-vă. https://youtu.be/pwudxmJOeCk

Recunoștința noastră față de voi toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 5 =